Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Problemy
Koroniarz 
bywalec
I Régiment de chevau-légers (Polonais)

Wysłany: 2007-09-11, 11:20   Problemy

Drogie Koleżanki i Koledzy!
Z przykrością informuję, że strona stowarzyszenia ponownie stała się celem ataku. Próbowano zmienić niektóre wiadomości, jak też przekierowywać gości na inne, zawirusowane serwery. Przejściowo zaowocowało to zablokowaniem niektórych funkcji, oraz dostępu do forum. Jakkolwiek staramy się uciążliwości z tym związane ograniczać do minimum, prosimy o zrozumienie, w przypadku problemów wiążących się z ograniczeniem dostępu do niektórych usług, jakie mogą się pojawiać na etapie blokowania ataku i usuwania jego skutków, jak też o informację gdyby takowe pojawiły się ponownie. Ewidentnie tak jak my wyżywamy się w tworzeniu, innym przyjemność sprawia niszczenie cudzej pracy.
Pozdrawiam!
:superman:

gwain 
bywalec

Wysłany: 2007-09-13, 09:22   

Tego typu akcje sabotażowe, zawsze wzbudzają we mnie złość, tym bardziej, że w pracy po zawirusowaniu komputera o mały włos nie stanęłam do raportu karnego :bad: W domu komputer zbuntował się całkowicie, robi za niepotrzebny mebel, czeka na lekarza i tylko kot na nim siedzi. No, to takie mam kłopoty.
Natomiast żal mi szczerze Koroniarza, bo to na jego głowę tak naprawdę, spadły wszystkie problemy związane z zawirusowaniem naszej strony. :confused:

Koroniarz 
bywalec

Wysłany: 2007-09-27, 18:40   

Uwaga: problemy można zgłaszać tak tutaj, jak i do osoby opiekującej się forum od strony technicznej, tj. phpBB Assistant.

Darek 
bywalec

Wysłany: 2007-11-03, 08:31   

Czołem!
Czy można zmienić litery w dziale "ALBUM", które występują na granatowych paskach. W obecnej formie są niewidoczne. Ciężko je znaleźć, może lepiej zmienić na białe?
Pozdrawiam - D.

Maria J. Turos 
bywalec
Medyk

Wysłany: 2008-02-06, 16:47   

Przedwczoraj i wczoraj znów było jakieś wirusowe wariactwo :bad: gdyz w moim komputerze po otwarciu forum włączyły się obydwa systemy [mam NOD i drugi jakiś francuski] po czym wyłączyły mi i forum i stronę "...na amen..." czyli na całe popołudnie i wieczór.
Czyżby znów się komus cos nie podobało?
Pozdrowienia

Koroniarz 
bywalec

Wysłany: 2008-02-07, 00:39   

Pani Mario! Dziękuję za wiadomość. Jak zawsze przy takich informacjach powiadomiłem administratora. Przeskanował stronę i nic nie znalazł. Ponieważ wspominała Pani o tym problemie również wcześniej, sugerował, że być może ma Pani wirusa w pamięci podręcznej IE. Usuwa się je w drodze pełnego skanowania systemu. Mam nadzieję, że to pomoże.
Pozdrawiam!

Maria J. Turos 
bywalec
Medyk

Wysłany: 2008-02-07, 16:17   

Dzięki - skanuje sie automatycznie co osiem - dziesięć dni i jak do tej pory wyławiał tylko "...robale...".
Pozdrowienia

Koroniarz 
bywalec

Wysłany: 2008-04-01, 13:34   

W związku z przenosinami serwera, oraz wynikającej z nich zmianie numeru IP zostaliśmy poinformowani o przejściowych utrudnieniach z dostępem do strony w dniach 29-31.03.2008. W szczególności dotyczyć to może dostępu do forum. Za wszelkie uciążliwości, jakkolwiek nie przez nas spowodowane, przepraszamy.

Odpowiedz do tematu