Czołem!
Niedawno przez czysty przypadek dowiedziałem się, iż tegoroczna inscenizacja bitwy pod Kobyłką ma odbyć się nie w sobotę 25 X a w niedzielę 26 X.
Z MOK'u dostałem taką informację:
Cytat:
Witam.
Batalia planowana jest na 100 osób, na dzień dzisiejszy zgłosiły się
wstępnie grupy z Kazunia, Lidzbarka Welskiego, Litwy,Liga Baronów,
Arsenał, I Brygada Kawalerii Narodowej.
Ale co mnie najbardziej martwi to info, iż bitwa ma odbyć się w niedzielę 26 X !!!
Jak zatem koledzy z Litwy mają wrócić do domów, wyspać się by wyrobić się do pracy?
Czy macie może jakieś konkretne wiadomości?
Pzdr - Działyńczyk.
Koroniarz bywalec I Régiment de chevau-légers (Polonais)
Wysłany: 2008-10-01, 15:24
Ja dostałem właśnie taką wiadomość:
Cytat:
Zapewniamy gorący posiłek w niedzielę 26.10., żołd ( wysokość ustalimy po zbilansowaniu ilości uczestników). Zbiórka uczestników inscenizacji w niedzielę 26.102008 o godz. 10.00 w Ośrodku Jeździeckim GALOP w Kobyłce ul. Krechowiecka 9, gdzie odbędzie się odprawa uczestników oraz omówienie przebiegu inscenizacji.Prosimy o podanie (pilne) przewidywanej ilości uczestników oraz kosztów Waszego udziału z armatami.
Z wyrazami szacunku.
Organizatorzy Andrzej Zbyszyński i Andrzej Michalik
_________________ "Czyń coś powinien, a będzie co może" Andrzej Niegolewski
Koroniarz bywalec I Régiment de chevau-légers (Polonais)
Wysłany: 2008-10-16, 15:52
Członkowie stowarzyszenia mogą zgłaszać się u mnie. Pozostałe grupy i osoby już bezpośrednio u organizatora. Mam częściowe zgłoszenie Działyńczyków (Darek, potwierdź proszę) oraz Pani doktor (bez doktora: niemożliwe) i Michała. Informacje organizatora jak były skąpe, tak są.
Pozdrawiam!
_________________ "Czyń coś powinien, a będzie co może" Andrzej Niegolewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum