Udało mi się dziś umieścić mój filmik z bitwy na Wrzuta.pl. Niestety prześladował mnie pech, zmontowałem już także filmik z Racławic ale przez cały dzien po kolei YT i Dailymotion odrzucał oba filmy w końcu udało mi się. Na początek Wrzuta.pl stąd kiepska jakość. Pod koniec tyg. spróbuje wrzucić filmy na YT i Dailymotion, do zmontowania pozostał jeszcze film z biwaku w Albuerze oraz z Paryża. Zapraszam
Wpierw chciałem podziękować za bardzo przyjemny wyjazd. Organizacja na najwyższym poziomie, wspaniałe towarzystwo i bardzo fajna bitwa. Na prawdę było super!!!
Co do koców to pewnie są u mnie. Złapałem na szybkości wszystkie luźne, szare koce, bo widziałem, że lansjerzy i szwolerzerowie mają swoje poprzypinane do siodeł, więc Michał musimy się jakoś ustawić na odbiór.
Namiot też się znalazł. 7-ka przekazała go Krzyśkowi i jest teraz w składziku SAD do odebrania. Sam domykam teraz ostatnie kwestie formalne i mam zamiar napisać słów parę na stronę Arsenału. Wciąż też spływają do mnie kolejne zdjęcia. Dziękuję już lansjerom, kajotowi, p. Beacie Michoń z Albuery, oraz Piotrowi Żurkowi z SAD za przebogatą kolekcję, która z niebywałą siłą rozpala wyobraźnię na nowo.
Artykuł z wyborem opracowań ma się również pojawić w Nowym Przeglądzie Kawaleryjskim, oraz biuletynie UdsKiOR 'KOMBATANT".
Pozdrawiam i raz jeszcze wszystkim dziękuję!
_________________ "Czyń coś powinien, a będzie co może" Andrzej Niegolewski
Wreszcie znalazłem nieco czasu by posortować zdjęcia. Szybki wybór w naszej cyfrowej galerii w albumie 1811 Albuera. Artykuł z kompletem zdjęć, również na stronie głównej: http://arsenal.org.pl/akt...pod-albuer.html Zapraszam do lektury
_________________ "Czyń coś powinien, a będzie co może" Andrzej Niegolewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum